Monday, October 20, 2014

Gipu’ lu’ boifrendu’

Ador “pipițele” la volan! Mergi și tu liniștită cu mașina prin oraș, mai grabită sau mai relaxată și din senin apare ea: PIȚI DIVA!

Îți dai seama după modul pur și simplu idiot în care îți taie calea, de cele mai multe ori fără să se asigure, fie pentru că e convinsă că are prioritate “no matter what”, fie pentru că nici măcar nu dă importanță unui detaliu nesemnificativ, cum ar fi o altă mașină care o poate buși.

Dar de ce să își bată ea capul cu asta? E mult mai importantă conversația pe care inevitabil o are la telefonul pe care îl are într-o mână, în timp ce cu cealaltă mână își rimelează genele ei de divă, sau mai dă cu puțin gloss pe buzițele ei botoxate, să nu i se usuce rujul. Ceea ce te face să te întrebi cu ce mama naibi a învârtit de volanul ăla care o ajută să facă virajul!  Și ce dacă intră cineva în mașina ei? Nu e nici o problemă, că ea de obicei e blindată și protejată într-un jeep impunător, cu gardă înaltă, cu ramforsări în caroserie, iar mașina nici măcar nu e a ei. Așa cum l-a convins pe boyfriend-ul cu ceafa lată și față de interlop, alintat “iubițel” sau “ursuleț” sau “pisoiaș să îi dea ei mașina, tot așa îl va convinge și să o repare. Nu am idee de metodele pe care le folosește!!!

Alteori, fără să ai ochiul format, îți dai seama de departe că despre EA e vorba, după felul în care a parcat jeep-ul. Aparent mintea ei nu are capacitatea de a conștientiza dimensiunile monstrului pe care îl conduce, prin urmare face o parcare pe dos”, vorba lui Smiley și astfel încurcă circulația și te invită să îi faci cele mai “dulci” și gingașe” urări, ei și familiei ei!

În seara asta m-am “împiedicat” de una, care, deși se afla în fața trecerii de pietoni, oprită, fără vreo intenție de a înainta, nici măcar nu a avut inspirația de a pune farurile pe avarie, să își dea seama și alții că ea staționează, așteptând o altă piți să urce în mașină. Am ocolit-o, confirmându-mi încă o dată faptul că le citesc de departe și nu dau greș.

Ce să aibă ea? Inspirație sau conștiință? Pentru asta îi trebuie și un creier! Dar fiind atât de falsă în toată “speldoarea” ei, cu părul, unghiile, genele, buzele, pomeții, geanta, toate false și alterate, cum să fie creierul ei altfel? I-ar strica feng shui-ul! Nu că ar ști ce e ăla, dar a auzit ea că se poartă și e în trend! 
E clar, de ele nu scăpăm, ba din contră, fenomenul e din ce în ce mai des întâlnit! Singurul lucru pe care îl putem face e să ne antrenăm ochii să le detecteze de departe, nu de alta, dar ar fi bine să ne ferim de ele, pentru că dumnealor, PIȚI DIVELE, nu o vor face!

Știți semnele de circulație în care în triunghi roșu e câte o căprioară sau câte o văcuță și care atenționează șoferii, să fie atenți că ar putea să le taie calea astfel de viețuitoare? Aș propune să se amplaseze, în mod special în mediul urban, ceva asemănător, care să ne atragă atenția cu privire la PIȚI DIVELE care conduc gipu’ lu’ boifrendu’ !!!

Sursa foto: poftaderas.ro

No comments:

Post a Comment